18-01-2018
2 min
Terug

WMS-dag | 21 maart 2018

Graag nodigen we uit ons te bezoeken op de jaarlijkse WMS-dag; dit jaar wordt deze gehouden op woensdag 21 maart 2018 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. U kunt zich reeds gratis aanmelden: Aanmelden WMS-dag.

Het belang van betrouwbare data kan nauwelijks worden overschat. Maar blind staren op cijfermatige analyses is net zo gevaarlijk als vertrouwen op een goed buikgevoel.

De komende WMS Dag op 21 maart gaat over het belang van data en de manier waarop we logistieke processen in een snel tempo ‘verdigitaliseren’ tegen de achtergrond van belangrijke trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain.

Het gevaar dreigt dat daardoor belangrijke aspecten in het vernieuwingsproces even terzijde worden geschoven, zoals de human factor. Systemen als WMS zijn een belangrijk tool en tevens een bron van belangwekkende data. Daar goed mee om gaan is het thema van de WMS Dag. Behalve inspirerende sessies over toepassing van technologie biedt het programma volop ruimte voor verhalen uit de praktijk van ervaren WMS gebruikers.

Davanti zal ook een boeiende sessie verzorgen. Binnenkort volgt meer informatie!

WMS dag